perjantai 11. joulukuuta 2015

Vielä ehtii osallistua jouluarvontaan

Vielä ehdit osallistua, sillä tämän vuoden Joululahja-arpajaisten aika alkoi 1.12.2015 ja päättyy 14.12.2015 klo 16. Lahjoina on perinteisesti kirjoja. Kirjat ovat kaikki uusia, vain Mai-tonttu itse on kirjat lukenut ja kelpo kirjoiksi havainnut. Arpajaisiin voit osallistua ilmoittamalla kommenttikentässä mistä kirjoista olet kiinnostunut. Voit myös kertoa meille lukijoille mikä joulussa on mukavinta tai jos olet mökötystuulella, niin mikä joulussa ärsyttää.

1.  Binchy Maeve: Seitsemän talvista päivää
2.    Koskinen Juha-Pekka: Kuinka sydän pysäytetään
3.    Kwok Jean: Käännöksiä  
4.    Lassila Pertti: Armain aika
5.    Lihammer Anna: Kun pimeys peittää maan
6.    Ohlsson Kristina: Nukketalo
7.    Ohlsson Kristina: Tuhatkaunot
8.    Pöyliö Sari: Ihmisen veri

Mikä tuo joulun?
Pipari tuo joulun.
Kynttilä tuo joulun.
Himmeli tuo joulun.
Mitä muuta kertoi tonttu?
Antoi ajatuksen uuden,
Kertoi joulun salaisuuden.
Rakkaus tuo joulun! (Positiivarit.fi)

4 kommenttia:

 1. Hei! Minua kiinnostavat kirjat 2, 3 ja 8. Tuo Käännöksiä oli kirjoista kaikkein vierain. Pöyliön ja Koskisen kirjoja olen silmäillyt ja ajatellut ne lukevani "suotuisalla hetkellä".

  Tulin äsken huokaillen kotiin töistä. Tällä hetkellä joulussa ärsyttää kaikki ne valmistelut, joita minä ainakin (nnin varmasti moni muukin) teen kaiken arjen ja hopun keskellä. Tänä iltana ajattelin piipahtaa postiin. Sitä ennen pitäisi kirjoittaa kortteja ja pakata postiin menevät joululahjat. Itse jouluhan on ihana ja riemukas, mutta sinne tuntuu vielä olevan matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu juhlista jaloin, mutta monesti se jalous vaatii aika paljon, ennen sitä h-hetkeä ja rauhoittumista. lapsiperheissä varsinkin. Aika moni lentää kaukomaille rauhoittumaan. Me matkaamme Lappiin ihailemaan lunta ja lumisia maisemia ja rakkaita läheisiä :)
   Tämä joulu on pitkästä aikaa sellainen, että en ole tehnyt itse joulukortteja, vaikka olen ohjannut niiden tekemistä tuolla töissä. Tämä pimeys vie kaikki voimat vapaa-ajalta.

   Olet mukana 2,3 ja 8 kirjojen arvonnassa :)

   Poista
 2. Mai! Tuo Sinun joulusi kuulostaa optimilta, joten siihen osioon: tunturit tuudittakoot ja läheiset lämmittäkööt! Kerrothan selkosille terveisiä, että täältäkin vielä tullaan.... Juonikasta reissua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Takkutukka, nautitaan Joulusta Haltia-järven rannalla ja Otsamo-tunturi on järven toisella puolen, pakkasta luvattiin tälle päivälle -20. Huhuilen hiljakseen järven haltijalle ja Otsamolle ja pyydän joulurauhaa, levollista mieltä ja onnellisempaa Uutta Vuotta :)

   Poista