lauantai 1. tammikuuta 2022

Kirjahyllyn Aarteet 3 - lukuhaaste

 


On tullut jälleen aika pölyyttää omien kirjahyllyjen kätköjä. Tervetuloa mukaan lukuhaasteeseen, jossa luetaan niitä lukemattomia ja kirjahyllyn kätköihin kadonneita kirja-aarteita. Tämä kirjahaaste on jatkoa aiemmilta vuosilta, joten siksi haasteessa on numero 3. Haaste kestää kaksi kuukautta, 1.1.-1.3.2022, joten ainakin joululahjoiksi saadut kirjat ehtii lukea mukaan haasteeseen tai viime jouluiset kirjalahjat. Nimittäin kuvassa on minun viime vuotiset joululahjakirjat, jotka jäivät lukematta vuoden aikana ja ne on aikomukseni lukea tähän haasteeseen.

Toivon, että tämä haaste on pehmeä haaste omien unohdettujen tarinoiden pariin. Voit lukea vaikka uudestaan jonkun kirjan, josta pidät, sillä niin minä tein aiemmissa haasteissa. Luetaan yhdessä kirja-aarteita 💖 t. Mai

 

Mukana haasteessa:

Ankin kirjablogi

Kaisa V / Kirja hyllyssä

Riitta / Kirja vieköön!

Sara / Villa Emilia

MarikaOksa / Oksan hyllyltä

Heidi H / Kirjahamsterin kirjavinkit

Tuulia / Lukutuulia

Anneli / Kirjojen kuisketta

Jane/ Kirjan jos toisenkin 

Kirjasähkökäyrä

 

18 kommenttia:

 1. Voisin mahdollisesti osallistua loppupuolella, kun olen saanut nykyiset lainat ja lanuhaasteen selviteltyä. :) Minullakin odottaa omia aarteita lukemistaan. Hauskasti minullakin mukana tuo Kate Mortonin teos. Ranskalainen valokuvaaja on kesken nyt ja se on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin sinun lukupinossa, että luet samoja kirjoja kuin minäkin. Kiva kun osallistut haasteeseen.

   Poista
 2. Oi kuinka mukavaa, että järjestät taas haasteen tänä vuonna!
  Ilman muuta mukana. :)
  Lukuiloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että osallistut haasteeseen. Huomaathan, että nyt haaste kestää vain kaksi kuukautta.

   Poista
 3. Onpa mukavaa, että omien kirjojen haaste saa jatkoa! Olen mukana. :) Minulla onkin sopivasti juuri kaksi omaa kirjaa kesken, eli olen hyvässä vauhdissa haasteen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli taas haasteelle tarvetta, että tulee luettua omia kirjoja. Olen saanut vuoden aikana uusia kirjoja, joten tulee nekin luettua, toivottavasti.
   Onpa kiva, että osallistut haasteeseen.

   Poista
 4. Ihanaa pitääkin ottaa taas osaa tähän haasteeseen, sillä viimeeksi se antoi kivan motivaatioboostin tarttua niihin oman hyllyn teoksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sait aikaisemminkin boostia lukea omia kirjoja haasteiden mukana. Tervetuloa mukaan haasteeseen.

   Poista
 5. Otan haasteen vastaan ja pyrin lukemaan jonkin lukemattoman hyllyssä olevan kirjan - ja niitä lukemattomia on lukemattomia määriä! Ensi kevään uutuuksissa oli lopulta aika vähän sellaisia must have - kirjoja, että itse asiassa koko ensi vuoden tavoitteeni on lukea enemmän vanhempia kirjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukavaa, että nappasit haasteesta kiinni ja luet omia kirjoja. Minulle kävi vähän heikommin, sillä vuoden 2022 kirjoissa oli niin upeasti tarjontaa, että piti hiukan toppuutella itseä, etten varaisi ihan mahdottomasti kirjoja. Uudet kirjat alkavat tulla kirjastoon vasta joskus tammi-helmikuun vaihteessa, joten tässä on aikaa lukea omia kirjoja. Jos käy niin, että kirjasto menee jälleen kiinni, kuten Turussa on käynyt pari kertaa Koronan aikana, omista kirjoista löytyy kyllä luettavaa. Minusta vanhempien kirjojen lukeminen on välillä tosi mukavaa, eikä haittaa vaikka lukisin niitä useammankin kerran. Nyt olisi jo aika katsastaa mitä lukisin klassikkohaasteeseen omasta kirjahyllystä :)

   Poista
 6. Katsotaan, saanko yhtään oman hyllyn kirjaa luettua! Uutuudet yleensä menevät etusijalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ehdit lukea omiakin kirjoja ja tervetuloa mukaan haasteeseen.

   Poista
 7. Ihana että jaksat ylläpitää tätä haastetta! En kuitenkaan osallistu siihen tällä kertaa, sillä olen aika kiitettävästi saanut lyhennettyä omaa kirjapinoani eikä siinä ole enää montakaan jäljellä - tai no, voisihan niilläkin osallistua ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että omat kirjat on tullut luettua tai melkein luettua. Mukaan ehtii myöhemminkin :)

   Poista
 8. Minäpä lähden tähän mukaan ihan sillä, että mulla on jokusia arvostelukappaleita jotka haluaisin saada luettua 😊
  En ole useampaan kuukauteen lukenut yhtään fyysistä kirjaa, niin olisi siinäkin mielessä aiheellinen haaste ja paluu myös paperikirjojen pariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan haasteeseen. Sinä olet tosi innokas digikirjojen lukija. Itse en ole vielä kovin innostunut niistä, mutta voi olla, että ehkä vielä luenkin. Äänikirjat nukuttavat, joten niitä minun ei kannata lukea.
   Lukuiloa :)

   Poista
 9. Hei,
  tulen mukaan haasteeseen. Yöpöydällä odottaa monta teosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että liityt mukaan lukuhaasteeseen. Tervetuloa lukemaan omia kirjoja :)

   Poista