tiistai 1. maaliskuuta 2022

Kirjahyllyn aarteet 3

 

 

Kirjahyllyn aarteet lukuhaasteessa on tänään viimeinen päivä. On siis tullut aika koota ylös mitä tuli luettua haasteeseen. Kirjoja klikkaamalla pääset lukemaan tekemiäni kirja-arvioita.

 

Bennet Brit: Mikä meidät erottaa 

Bulgakov Mihail: Saatana saapuu Moskovaan 

Fagerholm Monica: Kuka tappoi bambin? 

Keskisarja Teemu: Kyllikki Saari - Mysteerin ihmisten historia   

Lester Natasha: Ranskalainen valokuvaaja

Malerman Josh: Punainen piano 

Monks Takhar Helen: Kaikki mitä halusit 

Morrison Toni: Toiseuden synty 

Morton Kate: Kellontekijän tytär 

Vuori-Kemilä Anne: Mustaa jäätä 

 

Olin varannut viisi kirjaa luettavaksi ja ehdin lukea kymmenen, joten aika hyvin luettu omia kirjoja. Ranskalainen valokuvaaja lähti jo ystävälle jatkamaan lukumatkaansa. Laita sinäkin kirjasi kiertämään.

Kiitokset kaikille lukuhaasteessa mukana olleille lukijoille. Voit linkittää lukemiasi kirjoja ja/tai kirjoittamiasi postauksia kommenttikenttään.


Kun katselee maailmaa,

pelko näyttää olevan

ainoa vaihtoehto.

Kun sitä katselee

tarkemmin, ainoaksi

vaihtoehdoksi jää rakkaus.

Tommy Hellsten

8 kommenttia:

  1. Tuli luettua useampikin oma kirja, mutta voisin tähän nostaa loistavan Minna Salamin Aistien viisauden: https://ankinkirjablogi.blogspot.com/2022/01/minna-salami-aistien-viisaus.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anki, kun osallistuit haasteeseen. Uskonn, että kirjoja lukemalla ja äänikirjoja kuuntelemalla pääsee pois ainakin hetkittäin Ukrainan kammottavasta tilanteesta. Minulla sota on vaikuttanut niin, että pystyn keskittymään vain vähän aikaa, kun normaalisti voin lukea vaikka pari tuntia yhtä mittaa.

      Mihail Bulgakovin teos sopii myös tähän aikaan erinomaisesti.

      Poista
  2. Ooh, kuinka nopeasti kaksi kuukautta meni! :)
    Kaikki alkuvuonna lukemani kirjat (Sisko Savonlahti: Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu, Sofia Lundberg: Tapaa minut tammen alla, Ella Kanninen - Jasmiini Lappalainen: Jokanaisen remonttikirja, Fabio Mauri: I 21 modi di non pubblicare un libro, Christian Rönnbacka: Kylmä syli, Suvi Bowellan: Kiltin tytön voimakirja) ovat omasta hyllystä, tosin eivät kaikki välttämättä aarteita. :)
    Kiitos haasteesta! Ja jaksamista! (Tänä aamuna sotauutiset masentavat erityisen paljon.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara, kun osallistuit haasteeseen. Hyviä kirjavinkkejä!
      Onpahan ainakin tullut luettua omia kirjoja.

      Kuulostaa ihanalta, kun joku sanoo, että jaksamista tähän aikaan. Tuntuu, että kaikki omat valituksen aiheet ovat muuttuneet toisarvoisiksi. Yritetään pysyä vahvoina, vaikka mielessä on pahin mahdollinen skenaario.
      Ajatukset ovat kotinsa jättäneissä naisissa ja lapsissa ja siviileissä, jotka yrittävät sinnitellä sodan jaloissa pommisuojissa ja maan alla.

      Jaksamista <3

      Poista
  3. Kiva haaste oli, kiitos tästä. Minun lukemani kirjat löytyvät täältä: https://kirjojenkuisketta.blogspot.com/2022/03/haaste-kirjahyllyn-aarteet-3-kiva.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli, kun osallistuit haasteeseen. Tämä haaste kannusti minua lukemaan omia kirjoja. En ehkä ilman haastetta olisi lukenut noin montaa omaa kirjaa. Vielä niitä on lukemattakin.
      Jaksamista tähän aikaan <3

      Poista
  4. Onnittelut todella onnistuneesta kirjahyllyn aarteiden luku-urakasta! Itse en aivan kymmeneen teokseen yltänyt, mutta todellisia helmiä tuli kyllä luettua (Narniaa, Tolstoita ja Täällä Pohjantähden alla -trilogiaa). Täältä voi lukea tarkemmin fiiliksistäni ja oman hyllyn aarteiden arvioita :)
    https://kirjahamsterinlukuvinkit.blogspot.com/2022/03/kirjahyllyn-aarteet-3-kuinka.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi, kun osallistuit haasteeseen.
      Sinulla oli kyllä huippuhienoja kirjoja luettavana, oikeita klassikoita. Pitääpä käydä hakemassa lukuvinkkejä.
      Jaksamista tähän aikaan <3

      Poista