maanantai 24. heinäkuuta 2023

Sofie Sarenbrant: Sielunkumppani

 

 

Rakasta elämää, valitse elämä.

Ruotsalaisen Sofie Sarenbrantin uusimmassa dekkarissa, Sielunkumppani, päähenkilö Emma Sköld joutui tilanteeseen, jossa näytti siltä, että kaksi henkilöä on pian kuolemassa. Tilanne oli itsemurhatilanne ja kyseessä oli nuori äiti, jolla oli sylissään pieni vauvansa. Mitä ihmettä oli tapahtunut, että nuori nainen oli päättänyt tappaa itsensä ja vauvansa?

"Sitäkö sinä todella haluat?"

"Ei ole vaihtoehtoa."

Sielunkumppanissa syvennytään kyseisen nuoren naisen elämään ennen itsemurhatilannetta, ja siihen mitä tapahtui tilanteen jälkeen. Kyseinen nuori nainen oli ollut töissä yhteiskunnallisessa liikkeessä, mikä vastusti abortteja. Mitä salaisuuksia Emma löysi kyseisen liikkeen sisältä ja siihen kuuluvista henkilöistä? Lue lähemmin kirjasta.

Kaksikymmentäkuusi metriä. Tarvitaan paljon, että siitä selviytyisi ilman hengenvaarallisia vammoja. 

Emma Sköld on monet kerrat joutunut roistojen kohteeksi, niin myös tässä kirjassa, sillä aiemmin hän oli pidättänyt poliiseja, jotka murhasivat maahanmuuttajia. Nyt heidän päällikkönsä karkasi vankilasta, ja Emman koko lähipiiri joutui väkivallan uhan kohteeksi. Pääkohde oli tietenkin Emma, jonka he olivat yrittäneet tappaa jo aiemminkin, mutta epäonnistuneet. Lue kirjasta, miten roistojen suunnitelmalle kävi. 

Sofie Sarenbrantin dekkari Sielunkumppani jatkoi  Emma Sköld-sarjaa koukuttavan vauhdikkaasti.

 

Sofie Sarenbrant, Sielunkumppani

suom. Helene Bützow

Wsoy 2023

s. 474

Själsfränden 2022

Dekkari

Emma Sköld-sarja 10.osa

 

Sofie Sarenbrant: Lepää rauhassa

Sofie Sarenbrant: Kuoleman kintereillä

Sofie Sarenbrant: Avoimet ovet

Sofie Sarenbrant: Osasto 73

Sofie Sarenbrant: Kerjäläinen

Sofie Sarenbrant: Syntipukki

Sofie Sarenbrant: Häpeänurkka

Sofie Sarenbrant: Valheenpunoja

 


 

3 kommenttia:

  1. Tämä oli kyllä minustakin hyvä kirja! kuunneltua.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella vetävä dekkari ja koko sarja. Suosittelen kaikille dekkareiden lukemista, jos lukujumi vaivaa. Kesä ja dekkarit, kesädekkarit ;)

      Poista
    2. Todella vetävä dekkari ja koko sarja. Suosittelen kaikille dekkareiden lukemista, jos lukujumi vaivaa. Kesä ja dekkarit, kesädekkarit ;)

      Poista