sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Joululahja-arpajaiset


Joululahja-arpajaiset

Jälleen on tullut blogissani aika muistaa teitä ihania lukijoita, joita ilman blogini olisi kuin Korvatunturi ilman Joulupukkia. Siispä päätin järjestää jälleen perinteiset Joululahja-arpajaiset. Tänä vuonna olen hieman aikaisemmin liikkeellä niin että kirjalahjat ehtivät jouluksi perille. Joululahja-arpajaisten palkintoina on kirjoja, joista suurimman osan olen itse lukenut. Laitan linkiksi oman blokkaukseni kirjasta. Jos en ole vielä lukenut, niin aikomukseni on jossakin vaiheessa lukea.
Joululahja-arpajaisiin voi osallistua blogini lukija. Yhden arvan saat rekisteröitymisestä. Toisen arvan saat, kun kerrot mitä joulu merkitsee sinulle. Kolmannen arvan saat, jos ilmoitat blogissasi Joululahja-arpajaisistani. Ilmoita mistä kirjoista olet kiinnostunut.

1.   Enni Mustonen: Jääleinikki

2.   Ernest Hemingway: Kirjava satama (Nobel)


3.   Jose Saramago: Elefantin matka (Nobel)

4.   Tuija Lehtinen: Tuhansien aamujen talo


5.   Guðrún Eva Minervudόttir: Nukentekijä

6.   Riikka Takala: Ole hyvä


7.   Enni Mustonen: Paimentyttö

8.   Christian Rönnbacka: Rakennus 31 (dekkari)

9. Tanja Pohjola: Lintu pieni

10. Kreetta Onkeli: Selityspakki (lastenkirja)

Joululahja-arpajaisaika on kolme viikkoa 23.11-14.12.14
Sattuipas soma päivämäärä viimeiseksi päiväksi. Arvonnan suoritan 15.12.14 ja ilmoitan tuloksista heti päätuomari Ozzyn hännänheilautuksen jälkeen, joka tarkoittaa sitä, että arpajaiset on oikeudenmukaisesti suoritettu.Hyvää arpa-onnea ja lukuiloa kaikille Kirjasähkökäyrän lukijoille!

Toivoopi 
Mai

41 kommenttia:

 1. Kiitoksia loistavasta kirjablogistasi. Luen sitä usein ja löydän hyviä arvioita ja vinkkejä. Joulu on aina ollut minulle tärkein juhla vuodesta ja silloin saan olla perheeni ja lähisukuni seurassa. Se merkitsee juhlana koko vuoden kestävää odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MrR :) Onnea arvontaan. Perhe on tärkeä ja perhejoulu on aina mukava asia :)

   Poista
 2. Ihana arvonta. :) Osallistun kahdella arvalla kirjojen 2 ja 6 arvontaan. Joulu merkitsee minulle lämmintä tunnelmaa, yhdessäoloa rakkaiden kanssa ja rauhoittumista ennen kevään kiireitä. Hyvän kirjan äärellä on mukava hoitaa tuo rauhoittumispuoli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät valinnat Marika ja onnea arvontaan :) Komppaan tuota rauhoittumista :)

   Poista
 3. Mai, tämä kohottaa joulunodotusta, Osallistun Kirjavan sataman arvontaan kahdella.

  Joulu on jotain, mitä kannan sydämessäni koko vuoden. Vuodenaikajuhlista se on ainoa, jota odotan paljon ja vietämme sitä muutaman viikon, sillä meillä jouluun liittyvät hääpäivämme ja kuopuksemme synttärit ja jatkamme uuden vuoden ylikin joulun aikaa.

  Minäkin haluan rauhoittua ja siihen joulu on rauhan satama.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappa-Hemingway on suosittu nobelisti. Tästä kirjastahan on tehty todella upea elokuva.
   Ihana hääpäiväaika jouluna. Meillä se oli Aleksis Kiven päivä siksi, että se oli myös minun äitini ja isäni hääpäivä <3 Siihen liittyi myös numerologiaa, joka on minulle tärkeää.
   Me aloitamme joulun aikaisin. Torttuja on syöty ja kinkkuja. Ensimmäiset lahjat ovat matkalla. Jouluvalot ja kynttilät palavat ja vanhaTonttu Tomera seisoo eteisen pöydällä ja katselee osaammeko olla kiltisti :) Joulu loppuu nopeasti Uutena Vuotena, kun siivoan kuusen pois ja kaikki koristukset paitsi ulkovaloja ja kynttilöitä.

   Poista
 4. Kiva arvonta! Osallistun Ole hyvä-kirjan arvontaan kahdella arvalla. Joulu merkitsee minulle erityisesti lasten riemua ja iloa. Ja yhteisiä mukavia köllöttelyhetkiä puolison kanssa hömppäleffoja katsellen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvän kirjan valitsit. Ai ihania köllöttelyhetkiä, meillä köllötellään kolmisin, kun Ozzy on mukana ;)

   Poista
 5. Hienoa, joulu tulla jollottaa!

  Mukava ollaan kahdella arvalla. Kokeilen onneani kirjan Lintu pieni suhteen.

  Joulu on rauhoittumisen ja olemisen aikaa. Aikaa hipsiä yömyöhään napostelemaan kinkkua tai kalaherkkuja, nauttia laatusuklaasta ja kirjallisuudeta. Hiljaisuutta, hyvää oloa, lepoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, kiva kun osallistut ja kahdella mukana. Todella mukavia ajatelmia joulunvietosta. Me rohmut olemme jo paistaneet yhden kinkun :) ja tunnustetaan tuo suklaan viettelys, nam :)

   Poista
 6. Osallistun arvontaan 3 arvalla kirjoihin 1-5 ja 7. Lainaan tuota kuvaasi linkiksi. Ihan itse joulun sanoma, vaikka olen viettänyt sitä maissa, joissa se on vieras, mutta myös sen syntysijoilla. Hiljentyminen ja rauhoittuminen, yhdessäolo ja lukeminen. Ihana arvonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla :) Olet mukana jouluarvonnassa kolmella arvalla. Itse kaipaan jouluisin niitä läheisimpiä ihmisiä ja sitten heitä, jotka ovat menneet jo pois.

   Poista
 7. Oi, jouluarvonta! Kivaa :)
  Minulle joulu on tonttuja, salaisuuksia, myhäilyä ja valoa. Toki myös kinkkua, porkkanalaatikkoa, rasvassa kastettua ruisleipää, riisipuuroa ja liian paljon suklaata, pipareita ja torttuja. Ja lahjoja! Niiden antaminen on (pienestä stressistä huolimatta) ihanaa. :)

  Osallistun kahdella arvalla kirjojen nro. 2, 3, 4 ja 9 arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Maija, että osallistut arvontaan :)
   Lahjojen antaminen on ihana juttu, sillä se tuntuu lahjan antajasta hienolta. Onkohan se yhtä vaikeaa tontuille päättää se mitä antaa, mutta hetkinen kirjalahjat ovat mainioita. Kerran poikani saanoi, että älä äiti anna kirjalahjaa. Olin ostanut jo jalkapalloilusta kertovan kirjan. Se oli pojastani niin hyvä, että kirja kiersi koko kaveripiirin ja jopa yksi veljistäni luki sen, joka on yleensä ainoa, joka ei lue kirjoja.

   Poista
 8. Kirjautuneen lukijan arvoilla 1-2 ilmoittaudun mukaan kivaan joulunodotukseen. Osallistun Enni Mustosen kirjojen sekä Takalan Ole hyvän ja Rönnbackan Rakennus 31:n arvontaan. Luvut taitavat olla siis 1,6,7 ja 8.
  Joulu merkitsee meidän perheessä mukavaa yhdessäoloa ilman kiirettä; perhe yhdessä, hyvää ruokaa, hieman ulkoilua, paljon pelaamista (kortit ja lautapelit) ja lukemista. Mukavuutta!
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Ahle, että olet mukana jouluarvonnassa. Perheen yhdessäolo ilman kiirettä on sitä mukavuutta, jota kaipaan. Kortit ja lautapelit ovat todella hauskoja tapoja viettää yhdessä aikaa. Ne taitavat tällä hetkellä olla in myös nuorison parissa.

   Poista
  2. Onnittelut, voitit kirjan arvonnastani.

   Poista
 9. Hei, koetanpa taas onneani jouluksi, olen mukana kolmella arvalla kirjojen 6, 7 ja 9 arvonnassa.
  Joulun odotus on monenmoisen puuhailun aikaa ja sitten pyhät rauhoittumisen ja hiljentymisen ja joulun syntymäpäiväsankarin juhlimisen aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Paula :) Aina kannattaa olla mukana arvonnoissa :)
   Hienoja ajatuksia joulusta ja sen merkityksestä :)

   Poista
 10. Kahdella arvalla mukana ja minua kiinnostavat kirjat 1,4,5 ja 6.
  Joulu merkitsee ennen kaikkea rauhoittumista ja läheisten kanssa olemista. Nautitaan olostamme, syödään hyvin ja kuunnellaan joululauluja. Ulkoillaan. Tänä vuonna tosin jännittää, mitä joulun vietto on polvileikkauksen jälkeen.. Mutta toisaalta juuri siksi kirjat ovat tänä vuonna erityisen tervetulleita lahjoja.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marja-Liisa. Tervetuloa joululahja-arpajaisiin ja kahdella arvalla olet mukana. Polvileikkaukset ovat ikäviä. Itseltänikin on polvi leikattu. Toivotaan, että saat kirjalahjoja. Silloin paraneminen käy kuin itsekseen, kun on hyvää lukemista :)

   Poista
 11. Hei Marja-Liisa. Tervetuloa joululahja-arpajaisiin ja kahdella arvalla olet mukana. Polvileikkaukset ovat ikäviä. Itseltänikin on polvi leikattu. Toivotaan, että saat kirjalahjoja. Silloin paraneminen käy kuin itsekseen, kun on hyvää lukemista :)

  VastaaPoista
 12. Oi, ihana arvonta, johon osallistun kolmella arvalla, tietenkin :)

  joulu merkitsee minulle rauhoittumista, läheisyyttä ja jo jouluaamuna tunnen, että kevätkausi on alkanut! :)

  Ihmeellistä: Päivityksesi eivät näy lukulistallani. Minun täytyy nähtävästi reisteröityä ulos lukijalistaltasi ja kirjautua uudestaan...

  Hyvää joulunodotusta, Mai! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu Kaisa Reetta, kun osallistut arpajaisiin ja vielä kolmella arvalla :) Minulle tulee kevätkausi vasta Uutena Vuotena, kun siivoan joulun pois :)

   Minä olen sellainen homssu, että saan joskus päättömiä juttuja aikaiseksi. Eli se päätön juttu oli tuo osoitteen vaihdos kesällä.
   Uusi osoite on ilman ääkkösiä
   kirjasahkokayra.blogspot.fi

   Hyvää joulunodotusta sinullekin sanoo toisista joulujuhlista kotiutunut :)

   Poista
 13. Ai niin, ne kirjat vielä... minuua kiinnostavat nyt erityisesti kijat no 6 ja 9! :) Toivottavasti arpa suosii, laitan peukut ja ukkovarpaat ylös :)

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla mukana. Minua kiinnostavat Enni Mustosen Paimentyttö ja Tanja Pohjolan Lintu Pieni. Minulle Joulu merkitsee rauhoittumista ja perheen kanssa yhdessä vietettyä aikaa. Emme kylläkään ole olleet koskaan stressaantuneita joulusta, mutta muuten elämä on aika hektistä. Jouluna saa myös itselle lukuaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa joululahja-arpajaisiin ja olet mukana noiden kirjojen arvonnassa. Hyvä, että joulusta on tullut teille rauhoittumisen aika ja lukuaika :)

   Poista
  2. Voitit jouluarvonnastani kirjan. Laita osoitetiedot maimalaak@gmail.com niin voin lähettää kirjan sinulle.

   Poista
 15. Kiitos itsellesi kivasta blogista :)

  Minulle joulu on vuoden tärkein juhla, jossa tärkeintä on perhe, jouluruoat ja rauhoittuminen.

  Minua kiinnostaa kirjat 2, 3 ja 9 eli niiden arvontaan haluaisin osallistua, kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villis, että olet mukana :) Olet 2,3 ja 9 kirjojen arvonnassa mukana kahdella arvalla :)
   Sinullakin on kiva blogi :)

   Poista
 16. Aili-mummon blogin kautta tulla tupsahdin tänne ja liityin lukijaksi. Luulen, että olen käynyt blogissasi aikaisemminkin. Toisten lukukokemukset herättävät kiinnostuksen lukea kirja ja monta olen blogien kautta löytänyt. Luin äskettäin Mustosen Paimentytön ja laitoin jo tilaukseen Lapsenpiika kirjan, kun se vaikuttaa myös mielenkiintoiselta.
  Joulu merkitsee hiljentymistä, syömistä, musiikin kuuntelua ja edesmenneiden rakkaiden muistelua. Yhdessäoloa pienellä porukalla, kun ei ole vielä lapsenlapsia. Kahdella arvalla kokeilen kirjoja nro:t 1, 2, 3, 6 ja 9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Beate56 Kirjasähkökäyrän lukijaksi :)
   Sinulla on hienoja jouluajatuksia :)
   Kahdella mukana jouluarpajaisissa :)

   Poista
 17. Oi, miten olekin missannut tämän arvonnan! Mutta onneksi ehdin vielä ajoissa mukaan. Minua kiinnostaa erityisesti kirjat 5 ja 9 eli Nukentekijä ja Lintu pieni.

  Olen muuten luullut, että olen jo rekisteröitynyt lukijasi, mutta enpä ollutkaan. Noh, nyt olen. :)) Tykkään kovasti blogistasi - luet paljon kirjoja sellaisista aihepiireistä, jotka minuakin kiinnostavat mutta joista en välttämättä kuulisi ilman blogiasi <3

  Joulun merkitys minulle, hmmm... En vietä joulua ja jos nyt olen rehellinen, niin joulu ei merkitse minulle mitään. Tiedostan kyllä sen uskonnollisen merkityksen ja voin suoda ajatuksen Jeesukselle, onnitella päivänsankaria mielessäni, mutta siinäpä se. En ole ateisti, mutta en tiedä mihin uskoa hengellisessä mielessä. Annan asian olla avoin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaisen rehellinen vastaus, kiitos siitä :) Nämä meidän juhlapyhät ovat kirkollisia juhlapyhiä, mutta merkitys on muuttunut matkan varrella. Kaupallisuus on ehkä eniten syrjäyttänyt juhlinnan perimmäistä merkitystä. Jokainen voi juhlia tai olla juhlimatta. Lapsille joulu on tärkeä tapahtuma :)
   Kyllä sinä olet ollut rekisteröitynyt, mutta minä menin vaihtamaan blogiosoitteen miettimättä sitä mitä siitä seuraa...lukijoiden on pitänyt kirjautua uudelleen :)
   Nyt olet mukana arvonnoissa :)

   Poista
 18. Lukija olen
  kaikki kirjat kiinnostaa!
  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet siis mukana kaikkien kirjojen arvonnassa, hieno juttu :)

   Poista
 19. Voi lähetin kommentin liian ajoissa!:(
  Haluan lisätä vielä että joulu merkitsee minulle parasta sukujuhlaa♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kiva kun olet lukijana blogissani.
   Oi, hieno ajatus, paras sukujuhla :)

   Poista
 20. Joulu merkitsee perheen kokoontumista yhteen. Osa tulee aika kaukaakin tällä kertaa, joten mahdollisuudella olla pitkästä aikaa kaikki koolla, on erityistä merkitystä juuri tänä jouluna. Käytännössä tämä yhdessäolo tarkoittaa yletöntä syömistä, elokuvia, lukemista, oleilua, torkkuja, toivottavasti kivoja keskusteluja, muistelemisia ja laulamistakin..
  Osallistun mieluusti kirjojen 1,3, 6, 8 ja 10. arvontaan.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin tulee juhlavieraita kaukaa, joten arvostan heidän tulemista ja yhteistä joulua. Luultavasti me ainakin syömme ja juttelemme, mutta pelaamme myös lautapelejä. Jippii laulaminen on kivaa :), mutta meidän vieraat eivät taida laulella...enää.
   Olet mukana noiden kirjojen arvonnassa.

   Poista